(Poistunut julkaisusta)

Rotaatiovalukoneen operoija
Wavin Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Rotaatiovalukoneen operoija, kokoaikainen, Wavin Finland Oy, Kangasala

Oletko omatoiminen ja tarkka suorittamissasi työtehtävissä? Kiinnostaako sinua työskennellä erilaisten koneiden ja kiinnostavien tehtävien kanssa? Oletko valmis vuorotyöhön, jossa on jouston mahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Wavin Finland Oy:lle, rotaatiovalukoneen operoijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kangasalalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet työskentelemään rotaatiovalukoneen operoijana. Työtehtäviisi kuuluu tuotteen siirtäminen muotista ulos ja siitä jatkokäsittelyyn. Valvot muotin valmistumista uunissa sekä annostelet raakamateriaalia. Tehtävään kuuluu myös olennaisesti uunin ohjelmointi sekä oikean ohjelman valitseminen muotin mukaan. Tehtävä on kolmivuorotyötä (pois lukien heinäkuu, jota tehdään kahdessa vuorossa), joten työ sopii mainiosti niin valmistuneelle kuin opintojensa loppuvaiheessa olevalle tekijälle. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan tiimipelaajan taitoja, mutta myös kykyä tehdä itsenäisesti turvallisuutta ja tarkkuutta vaativaa työtä.

Wavin on tunnettu vesienkäsittelyn tuotteistaan, järjestelmistään ja osaamisestaan. Ratkaisuvalikoimamme kattaa liike- ja palvelurakentamisen, omakoti- ja vapaa-ajan asuntojen sekä kiinteistö- ja kunnallistekniikan uudis- sekä saneerausrakentamisen erilaiset tarpeet. Suomessa Wavinilla on Tampereella sijaitsevan pääkonttorin lisäksi kaksi tuotantolaitosta, neljä myyntikonttoria sekä koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto. Työllistämme noin 60 työntekijää. Lisätietoja: https://www.wavin.com/fi-FI

Pääasialliset tehtävät

  • Tuotteen siirtäminen muotista ja lähettäminen jatkokäsittelyyn
  • PE-raakamateriaalin annostelu
  • Uunissa olevan muotin valmistumisen valvonta
  • Uunin ohjelmointi ja ohjelman valitseminen muotin mukaan

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulutustaustaa (esim. konetekniikka)
  • Kiinnostusta tuotantotekniikoihin
  • Huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta työtehtävien suorittamisessa
  • Omatoimista sekä aktiivista työotetta

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittää taitojasi tuotantotekniikoiden parissa
  • Ison ja kasvavan yrityksen taustalle
  • Hyvän perehdytyksen
  • Rennon ja tiiviin työyhteisön
  • Joustavat työaikataulut
  • Mielenkiintoiset tehtävät

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 09.06.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.