(Poistunut julkaisusta)

Rotaatio/muovivalutyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Go On Oulu hakee asiakasyritykselleen

ROTAATIO/MUOVIVALUTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuontatotyötehtävät kumi- ja muovituotteiden parissa. Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulla on kokemusta vastaavista tuotantotöistä, alan koulutus lasketaan eduksi. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja toivommekin hakijoita, joilla on intoa oppia uutta. Lisäksi olet näppärä käsistäsi, etkä pelkää rivakkaa työtahtia. Tässä tehtävässä pärjää parhaiten iloinen ja toimeen tarttuva ihminen, joka ei pelkää liata käsiään. Työ on haasteellista ja monipuolista, paikoin jopa fyysistä, joten into uusien asioiden oppimiseen ja hyvä fyysinen kunto ovat olennaisia ominaisuuksia hakijalle!

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Kokemusta tuotantotyöstä
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Mahdollisuutta tehdä 3- ja 5-vuorotyötä
- Tulityö- ja trukkikortit lasketaan eduksi
- Ei allergioita kumi- ja muovivalmisteille

Tarjoamme:
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn
- Hyvän, kannustavan työilmapiirin

Työ alkaa sopivan henkilöiden löydyttyä.
Palkkaus: TES
Työn kesto 3-6kk, tavoitteena pitkäaikainen, jopa vakituinen työsuhde

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä +358 44 330 8810.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.