(Poistunut julkaisusta)

Rosterihitsaaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on ympäri Suomea toimintoja omaava sähkö- ja metallialan asiantuntija. Haemme heille Pirkanmaan alueelle vahvistusta nimikkeellä

ROSTERIHITSAAJA

Etsimämme henkilö on alan osaava ammattilainen, jolla on MIG-hitsaus hyvin hallussa. Työtehtävät koostuvat lähinnä suurten kappaleiden, sähkökaappien, TIG-hitsauksesta.
Hitsausluokkien voimassaolo ei ole edellytys työnhaussa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Rosterihitsaaja Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.