(Poistunut julkaisusta)

Röntgenhoitaja
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme nyt kokoaikaista röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin palvelupisteeseen 4.1.2021 alkaen.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen.

Työnkuvaan kuuluvat röntgenhoitajan tehtävät kuvantamisyksikössä. Teemme natiivikuvauksia, monipuolisia hammaskuvauksia (mm. kktt-tutkimuksia), ultraäänitutkimuksia sekä ekg- ja spirometriatutkimuksia.

Odotamme sinulta röntgenhoitajan tutkintoa ja työkokemusta alan tehtävistä. Katsomme eduksi sujuvan ruotsin ja englannin kielen taidon.

Palkkaus on Avaintyönantajat ry:n ja TNS:n ry: n välisen sopimuksen mukainen.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Teija Pietilä, puh. 046 8769127 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi.

Rekrytointiaikataulu:

Jätä tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 8.11.2020. Hakemuksia voidaan käsitellä jo hakuaikana ja haastattelut voidaan aloittaa ennen hakuajan päättymistä. Olemme kuitenkin yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.