(Poistunut julkaisusta)

Röntgenhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Pohjola Sairaala on terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.
 

Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat. 
 

Etsimme röntgenhoitajaa Oulun toimipisteelle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2020 asti.

 

RÖNTGENHOITAJA

 

Tulet työskentelemään kuvantamisen osastollamme radiologisten tutkimusten parissa. Tehtävän pääasialliset työt ovat tutkimusten toteuttaminen käyttäen apuna magneetti-, röntgen-, ja KKTT laitteita. Käytössämme on moderni 3T MRI laite sekä suoradigitaalinen röntgenkuvauslaitteisto ja kartiokeilatietokonetomografialaite ortopedisiin kuvauksiin. Työn keskiössä on ennen kaikkea asiakaspalvelu ja halu täyttää asiakkaan odotukset loistavan asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Työhön kuuluu ilta – ja viikonlopputyötä.

 

Odotamme sinulta

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla röntgenhoitajan tutkinto (AMK) ja kokemusta magneettitutkimuksista. Erityisesti arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, sekä hyvää tilannetajua jatkuvasti vaihtuvien työtilanteiden vuoksi. Tehtävässä on tärkeää omata halu tuottaa asiakkaalle ammattitaitoinen, lämmin sekä myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa.

Toivomme, että olet innokas kehittämään omaa osaamistasi ja sinulta löytyisi myös vastuunottokykyä ja hallitset hyvin painetta. Sinulla on monipuolinen järjestelmäosaaminen, olet aloitteellinen ja huomioit asiakkaan joka tilanteessa.

 

Tarjoamme sinulle

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä tiimiesimies Pirjo-Liisa Konttavaaraan puhelimitse 040 588 1516 tai sähköpostitse pirjo-liisa.konttavaara@pohjolasairaala.fi.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan yritysyhteydet, sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkastus.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa sekä lääkärikeskusta Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Pohjola Sairaalassa työskentelee yli 500 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. www.pohjolasairaala.fi.