(Poistunut julkaisusta)

Röntgenhoitaja, kesätyö
Pohjola Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme Helsingin Pohjola Sairaalaan kesätyöntekijöitä röntgenhoitajiksi  

RÖNTGENHOITAJA
   
Tehtävästä

Tulet työskentelemään kuvantamisen osastollamme radiologisten tutkimusten parissa. Röntgenhoitajana pääasiallinen tehtäväsi on MRI-, RTG- ja CT tutkimuksien toteuttaminen – aiemmasta kokemuksesta ja osaamisen karttumisesta riippuen. Toteutat tutkimukset mahdollisimman laadukkaasti, asiakas huomioiden sekä suurin mahdollinen tutkimusvolyymi mahdollistaen.  
 
Tehtävään kuuluu merkittävästi myös asiakkaiden neuvominen, ohjaaminen ja valmisteleminen tutkimuksiin. Lisäksi osallistut laitteiston ylläpitoon tehden laadunvarmistusmittauksia.
 
Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle.

 

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla suoritettuna röntgenhoitajan tutkinnosta vähintään 140 op ennen työn aloittamista. 
 
Röntgenhoitajan työhön kuuluu vahvasti asiakaspalvelu, joten odotamme sinulla olevan halua täyttää asiakkaan odotukset. Sinulle on tärkeää tuottaa omalta osaltasi asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa. Sinulta löytyykin luontaisesti hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, sekä pelisilmää ja tilannetajua jatkuvasti vaihtuvien työtilanteiden vuoksi.

 
Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta. 

 

Tästä eteenpäin 

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae mukaan viimeistään 2.2.2020 mennessä. 
 
Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai kesätyöhön liittyen, niin esimies Miika Paukkunen antaa sinulle mielellään lisätietoja 21.1. klo 13-14 ja 28.1. klo 13-14 puh. 040 536 2979.
 
Tarkastamme valituilta kesätyöntekijöiltä alan normaalin käytännön mukaisesti luottotiedot ja suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi