(Poistunut julkaisusta)

ROKOTUSASEMAN VASTAAVA (10 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Beskrivning av jobbet

Tunnetko paloa johtaa joukkoja? Oletko kova organisoimaan ja saat muutkin toimintaan mukaan?

Nyt olisi tarjolla tehtävä, joka olisi oikeasti mielenkiintoinen ja jossa pääset hyödyntämään vahvuuksiasi!

Helsingin sote etsii koronarokotus tiimiin kymmentä ns. rokotusaseman vastaavaa. Sinun ei tarvitse olla terveysalan ammattilainen, vaan tärkeintä on, että kykenet organisoimaan n. 400 työntekijän työvuorot, suunnittelemaan työtehtävät ja sijoitukset tehtäviin, raportoimaan päivittäisestä toiminnasta johdolle sekä hoitamaan uusien työntekijöiden perehdytyksen yhdessä tiimin kanssa. Pääset tekemään muitakin mielenkiintoisia tehtäviä, sillä korona muuttaa muotoaan ja niinpä tämänkin tehtävän työkuva muotoutuu tautitilanteen vaatimusten mukaan.

Meillä pääset tekemään työtä, joka on kaikkien suomalaisten terveyden ja korona voittamisen kannalta erittäin merkittävää. Onnistuessasi saat CV:hesi sellaiset merkinnät, että niitä kehtaa näyttää, kun haet seuraavaa työpaikkaa joko meiltä tai muualta.

Työpisteet sijaitsevat Jätkäsaaressa, Malmilla, Metropolia/Myllypuro ja Pasilassa messukeskuksessa. Työaika vaihtelee klo 8-16 tai klo 10-18. Töitä voit tehdä tarpeen mukaan myös lauantaina. Työ sisältää sekä toiminnan organisointia että hallinnollista esihenkilötyötä.

Saat työhösi hyvän opastuksen ja perehdytyksen, sillä me haluamme, että onnistut tehtävässä. Yksin sinun ei tarvitse selvitä vaan olet osaa isompaa johtotiimiä.

Soita ja kysy työtehtävästä lisää, ylihoitaja Nina Ahlblad-Mäkinen puhelin 050 3011487


Edellytämme tehtävän kuvaan sopivaa koulutusta yamk tai vastavaa koulusta sekä hyvää organisointikykyä.

Sairaanhoitajan koulutus luetaan eduksi

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus