(Poistunut julkaisusta)

ROHKEITA MYYJIÄ LOISTEEN SÄHKÖMYYNTIIN
Loiste Sähkömyynti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Hei juuri Sinä, jolla on vielä loppukesän työt auki! Etsimme kesäksi Loisteelle rohkeita ständimyyjiä, suoraan myyntiuran kiihdytyskaistalle! Jos innostut mahdollisuudesta tehdä myyntiä ständiltä käsin, lue rohkeasti eteenpäin.

Olemme rakentamassa uutta ja haluamme nyt juuri Sinut mukaamme matkallemme! Olet etsimämme ständimyyjä, mikäli sinulta löytyy myyntityön vaatimaa asennetta -mitään muuta et oikeastaan tarvitse. Tarjoamme sinulle antoisan perehdytyksen ja mahdollisuuden päästä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi. Tulet tulet työskentelemään ständillä niin Uudenmaan alueella, kuin myös Kouvolan asuntomessuilla.

Toivomme, että voit rakentaa myyntiuraasi meidän kanssamme vähintään syyskuun loppuun, mahdollisuuksien mukaan myös pidempään. Maksamme tehdystä työstä kiinteän tuntipalkan lisäksi myös myyntiprovisiota, joten onnistumisten kautta pääset kiinni mukavan muhkeaan tilipussiin! Työtä tehdään ständeillä mm. kauppakeskuksissa, joten olethan valmis liikkumaan ympäri Uuttamaata!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta tai laittamalla vaikka Whatssappia tai sähköpostia Julialle (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517)