(Poistunut julkaisusta)

Rocketman of Sales, Espoo
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

 

Oletko intohimoinen ja tuloshakuinen myyntitykki, joka elää myynnin tuomasta euforiasta?  Ovatko Brian Tracy, Dale Carnegie ja Jari Sarasvuo tuttuja nimiä, ehkä jopa innoittajiasi? Kehitätkö itseäsi aktiivisesti myynnin saralla, jotta varmistat oman kilpailukykysi markkinoilla myös tulevaisuudessa? Onneksi olkoon, juuri Sinä voit olla voittajajoukkueemme uusin jäsen.

Aalto Henkilöstöpalvelut hakee omiin riveihinsä konsultoivaa ja ratkaisuhakuista myyjää. Olemme henkilöstöpalvelualan ”Vuoden Menestyjä 2017” -yritys ja osa kansainvälistä Otiga Groupia. Olemme erittäin läheinen ja aktiivinen porukka, joten jos piposi ei ole turhan kireällä ja olet valmis käärimään hihat, tämä työ on sinulle.

Olennaisimmat työtehtäväsi ovat uusasiakashankinta sekä henkilöstötarpeiden suunnittelu asiakasyritysten kanssa. Ei ole pahitteeksi, jos tunnet jollain tavalla HR-toimintoja, sillä yhteistyö HR-tiimin kanssa sekä rekrytoinnin avustaminen osuvat myös tontillesi. Pääosin tulet toimimaan (raskaan) teollisuuden ja logistiikan parissa, mutta mitä useampaa toimialaa tunnet, sen parempi.

Arvostamme aiempaa kokemusta myynnin tai henkilöstöhallinnon parista, jotta pystyt hyppäämään liikkuvaan junaan, mutta vilpitön halu oppia ja menestyä tehtävässä kantavat jo pitkälle. Loppupeleissä tyyli on vapaa ja loppurivi ratkaisee.

Muutamia avainsanoja:

  • Myyntihenkinen
  • Tuloshakuinen
  • Aktiivinen
  • Lupaukset lunastava
  • Sosiaalinen

 

Akateemisia meriittejäsi enemmän meitä kiinnostaa kuulla mitä olet koulussa ja urasi aikana (myös kantapään kautta) oppinut. Erityisesti haluamme tietää kuka OIKEASTI olet; mistä tulet, mihin olet menossa ja mitä haluat tässä roolissa oppia sekä tietysti minkä panoksen ja lisäarvon meille tuot.

Laita hakemus tarvittavine liitteineen ja suosittelijoineen tulemaan oheisen linkin kautta ja jos kysyttävää jäi, niin ota rohkeasti yhteyttä turo.tohmo@aaltovoima.fi tai 050-5986845.

Deadline 21.03.2018. Saa suorittaa.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista:

facebook.com/aaltovoima