(Poistunut julkaisusta)

Robottioperaattori
LM-Dental

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Rekrytoimme nyt LM-Dentalille Paraisille instrumenttien valmistukseen

Robottioperaattoria


Työssäsi vastaat tuotantoautomaatiosta ja huolehdit tuotannon sujuvuudesta sekä koneiden häiriöttömästä käytöstä. Tehtäviisi kuuluvat mm. tuotevaihdot roboteilla, laadun seuranta sekä pienet säätö- ja huoltotoimenpiteet.  Kuulut noin 10 hengen tiimiin ja työtä tehdään tällä hetkellä arkisin kahdessa vuorossa.                                                                                                                                                      

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä kiinnostusta koneista sekä niiden toiminnasta. Työasenteesi on aikaansaava ja oma-aloitteinen sekä tulet hyvin juttuun työkavereittesi kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva taustakoulutus esim. automaation tai mekaniikan puolelta ja kiinnostusta kehittyä robotiikan alalla. Toivomme, että sinulle on kertynyt aiempaa kokemusta automaatiolaitteiden käytöstä, koneistuksesta tai työskentelystä tuotantorobottien parissa.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, siistit ja uudet tuotantotilat sekä mukavat työkaverit. Tarjoamme henkilöstöllemme lisäksi monipuolisia työsuhde-etuja.

Robottioperaattorin tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jos haluat lisätietoja, kysymyksiisi vastaa työnjohtaja Marko Hautala puh. 040-8454841 torstaina 19.3.2020 ja maanantaina 30.3.2020 klo 13:00-15:00.

Odotamme hakemustasi oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2020.