(Poistunut julkaisusta)

Robottijärjestelmän kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haemme asiakkaallemme ROBOTTIJÄRJESTELMÄN KOKOONPANIJOITA useisiin eri tehtäviin.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on sähkö- tai automaatioasentajan tai automekaanikon koulutus ja/tai työkokemusta. Sinulla tulee olla ymmärrystä kokoonpanotyöstä. Lisäksi toivomme hakemuksia AMK-insinööriopiskelijoilta ohjelmoinnin tehtäviin.

Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta ei välttämätön. Työtä tehdään toistaiseksi yhdessä vuorossa.

Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään heinäkuussa. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena, tähdäten vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille.

Lisätietoja saa arkisin kello 8-16 rekrytointivastaava Elisa Pulkkiselta, puhelimitse 044 797 8718 tai sähköpostilla elisa.pulkkinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.