(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaajia, Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme asiakkaallemme HUOLELLISIA ROBOTTIHITSAAJIA Nastolaan.

Työtehtäväsi ovat rengasvanteiden robottihitsaustyöt (Motoman). Työ on 2-vuorotyö, joka toteutetaan vuoroviikoin ma-pe klo 6-14 ja ma-to klo 14-24.

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta mustan raudan MIG/MAG hitsauksesta. Lisäksi sinulla tulee olla luokkahitsauspätevyydet, mikäli eivät ole voimassa ne voidaan päivittää asiakkaalla.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja huolellista otetta työhön. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, vähintään 2-3 kk, mutta asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaista työntekijää, joten työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräaikaisen työsuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213 tai Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: hitsaaja, robottihitsaus, metalliteollisuus