Robottihitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2021

Haemme asiakkaallemme Kyröön robottihitsaajaa.

Työnkuvaus:
Asiakasyritys palvelee laajasti muun muassa kuljetusväline-, puunjalostus- ja metalliteollisuudessa. Hakijalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja kokemus robottihitsauksesta katsotaan eduksi. Sinun ei siis tarvitse vielä olla rautainen ammattilainen robottihitsauksessa. Toivomme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta ja piirustusten lukutaitoa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit lasketaan eduksesi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Lisäksi toivomme sinulta:
- Halua kehittyä 
- Joustavuutta
- Oma-aloitteisuutta
- Motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: hitsaaja, robottihitsaus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502739
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus, Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Pöytyä