Robottihitsaaja
Semko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Semkon tuotannossa on töitä robottihitsaajalle!

Robottihitsaajan työ vaatii kädentaitoja ja it-taitoja. Aiemmasta hitsauskokemuksesta on etua tehtävässä ja hyvä it-taidot auttavat oppimaan robotin käytön. Robottien kanssa työskentelystä jo aiemmin voi olla hyötyä oppimisen kannalta ja se katsotaankin eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin halu oppia alan osaajaksi ja valitulle henkilölle on luvassa kattava perehdytys Semkossa työskentelevien ammattilaisten toimesta. Robottihitsaajan tehtävä on monipuolinen, sillä tehtävässä koulutetaan usean eri robottihitsauskoneen käyttöön.

Semko on Seinäjoella sijaitseva, vuonna 1975 perustettu hitsaava konepaja, joka valmistaa metalliosia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Olemme kokoluokkamme edelläkävijä, jolle laatu ja henkilökohtainen palvelu ovat avainasemassa. Meidän tehtävämme on helpottaa asiakkaidemme arkea toteuttamalla laadukkaita metallituotteita ja räätälöityjä erikoisratkaisuja teräksestä, pikaisellakin aikataululla. Me yhdistämme konepajan tuotteet, tekijät, betonin, raudan ja teräksen hyvällä asenteella, rennolla otteella ja aina sovitulla tavalla. Lisää Semkosta yrityksenä pääset lukemaan heidän nettisivuiltaan www.semko.fi

Työtä tehdään Semkossa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti rennolla otteella. Yksi mukava asia työssä onkin työn joustavuus - työt tehdään jämptisti ajallaan, mutta omaa ammattitaitoa pääsee soveltamaan tehtäviin oppimisen myötä. Semkolla halutaan vaalia avointa työilmapiiriä ja uudenkin tekijän mielipidettä kuunnellaan.

Työsuhde solmitaan Adeccon kanssa ja se on pituudeltaan noin 6 kuukautta. Tehtävässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön mahdollisuuksien mukaan määräaikaisuuden jälkeen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja palkkaus määräytyy osaamisen mukaan. Aloitusaika on sovittavissa, mutta toiveena on saada uudet tekijät taloon mahdollisimman pian.

Semkon robottihitsaajaksi sopii oppimishaluinen henkilö, jolla mahdollisesti olisi jo aikaisempaa kokemusta robottien parissa työskentelystä tai edes vähän hitsauskokemusta. Jos tämä kuvaus sopii sinuun ja tehtävänkuva muuten on kiinnostava, jätä CV:si hakuun Adeccon nettisivuilla www.adecco.fi. Haku toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa ja lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Minna Nummelinilta (040 357 2654 tai minna.nummelin@adecco.fi). Haastatteluja käydään jo hakuaikana, haethan työtä viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496329
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pauliina Rintala-Dimic (pauliina.rintala-dimic (a) adeccogroup.com)
  • Sijainti: Seinäjoki