(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahden/Päijät-Hämeen alueelle ROBOTTIHITSAAJAA. Kokemus robottihitsauksesta on työssä menestymisen kannalta välttämätöntä, eduksi katsotaan käsityökalujen käyttökokemus sekä ahkera ja motivoinut asenne työn tekemistä kohtaan.

Työtä tehdään arkisin ma-pe, työntekijällä oltava valmius vuorotyöhön.

Hyvälle tekijälle tarjolla pitkäainen työpaikka viihtyisässä työympäristössä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme työntekijöitä jo hakuajalla, jos kiinnostuksesi heräsi, niin ehdottomasti hakemusta tulemaan ja keskustellaan lisää asiaan liittyen!

Lisätiedot:

Sami Ikävalko 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.