(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista robottihitsaajaa

Työn kuvaus:

Tarjoamme haasteellista työtä, jossa työpanostasi arvostetaan. Työ on kokoaikatyötä ja työnkuvaan kuuluu hitsausrobotilla hitsaamista sekä ohjelmointia. Pääasiassa tehtävä työ on sarjatyötä, mutta joitakin yksittäisiä kappaleita tehdään myös manuaalisesti. Materiaalina musta rauta ja kappaleet ovat kooltaan noin 20-30 kg. 

Työn edellytykset:

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen hitsaaja. Osaat lukea piirustuksia hyvin, ohjelmointi ei tuota sinulle vaikeuksia ja työjälkesi on laadukasta. Toivomme, että olet myös motivoitunut, sitoutunut ja luotettava työntekijä. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys työssä onnistumiseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme aluksi määräaikaisen työn, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla ja tilauskanta on tällä hetkellä hyvä ja töitä on paljon. 

Hakuprosessi

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, laita hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi, voit vinkata paikasta myös kaverillesi, koska haemme useampaa henkilöä. 

Lisätietoja tehtävistä:

HR-konsultti Elina Forssell,

elina.forssell@workpower.fi

0407069967