(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Haemme vakavaraiselle ja isolle asiakkaallemme ROBOTTIHITSAAJAA. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi metalliteollisuuden merkittävän toimijan kasvua. 

Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa robottihitsaussolun käyttöä, jonkin verran käsihitsausta (TIG) työstettävien kappaleiden kiinnittämisessä sekä ohjelmointia. 

Sinulta toivomme metallialan koulutusta tai kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan myös käsihitsaustaitoja, piirrustustenlukutaitoa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme kuitenkin myös, että olet hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työntekoon.

Tätä paikkaa voit hakea, jos olet alan ammattilainen tai omaat metallipuolen koulutuksen. Kokemus robottihitsauksesta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös hitsaustaustalla varustettu ja robottihitsauksesta kiinnostunut tulevaisuudenlupaus. Työhön kuuluu hyvä perehdytysjakso. Työskentelykielesi voi olla suomi tai englanti. 

Työ on 2-vuorotyötä ja sijaitsee Päijät-Hämeessä. Työhön toivotaan myös valmiutta 3-vuorotyöhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen. Töiden sujuessa hyvin ja yrityksen tarpeesta riippuen, tässä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluettelon verkkosivuillamme. Voit myös tarvittaessa olla yhteydessä Amikon Saara Häsään, p. 0504767404, saara.hasa@amiko.fi.