(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haemme asiakkaallemme ROBOTTIHITSAAJAA Sastamalaan.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Tehtävässä käytät hitsausrobottia, sekä tarvittaessa hitsaat käsin. Aiempi kokemus robottihitsauksesta, hitsaustaito, työturvallisuus- ja tulityökortti vaaditaan. Työssä käytät Froniuksen laitteita CMT-tekniikalla. Olethan motivoinut, ahkera ja tarkka työntekijä. Tiimityöskentely on sinulle mieluisaa ja pystyt suoriutumaan töistä myös yksin.

Työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuoron välillä, joten olethan valmis tekemään vuorotyötä. Työsuhde on aluksi määräaikainen kestoltaan 6 kuukautta ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!