(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Peikko Finland Oy
Peikko Finland Oy
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen mataliin välipohjajärjestelmiin ja elementti- ja paikallavalurakentamisen liitostekniikkaan keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on myyntitoimistot yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 8 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 225 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.
Toimenkuva
Haemme nyt Peikko Finland Oy:lle robottihitsaajaa Lahteen.
Työ on pidempi määräaikainen työsuhde, mutta tässä on mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen.
Työt alkaa VMP Varamiespalvelun kautta, mutta tarkoitus on löytää pitkäaikaisia työntekijöitä jotka ovat valmiit rekrytoitumaan Peikolle.
Odotamme sinulta
Robottihitsaajalta edellytämme metallialan koulutusta tai kokemusta alalta, käsihitsausosaamista, piirustustenlukutaitoa ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Lisäksi odotamme hakijalta reipasta työasennetta ja huolellista otetta työhön sekä kykyä työskennellä ryhmässä, että itsenäisesti. Eduksesi on aiempi kokemus robottihitsauksesta. Työtehtävään perehdytetään.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Lahti toimisto puh. 03873200.
Kesto
4-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2019 mennessä.