(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista hitsaajaa

Työn kuvaus:

Tarjoamme haasteellista työtä, jossa työpanostasi arvostetaan. Työ on kokoaikatyötä ja työnkuvaan kuuluu hitsausrobotilla hitsaamista.  Työ on sarjatyötä, materiaalina musta rauta ja kappaleet ovat kooltaan noin 20-30 kg. Toisinaan yksittäisiä kappaleita tehdään myös manuaalisesti.

Työn edellytykset:

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen Mag-hitsaaja. Sinulla on luokat Mag ja pienahitsaukseen sekä tulityökortti voimassa. Osaat lukea piirustuksia hyvin ja työjälkesi on laadukasta. Toivomme, että olet myös motivoitunut, sitoutunut ja luotettava työntekijä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme aluksi sijaisuutta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Palkkaus Tessin vaatimusryhmän 6-7 mukaan. Tilauskanta on tällä hetkellä hyvä ja töitä on paljon. 

Hakuprosessi

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, laita hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävistä:

HR-koordinaattori Elina Forssell,

elina.forssell@workpower.fi

0407069967