(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme Kaarinaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen robottihitsaajaa.

Työssäsi käytät hitsausrobottia ja viimeistelet kappaleet sekä teet muita työnjohdon antamia töitä. Työssä arvostetaan ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Työ on 2-vuorotyötä. 

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta hitsauksesta. Eduksi on aiempi osaaminen ABB tai OTC -ohjelmoinnista. Tiimihenkisyys sekä joustavuus on myös tärkeitä ominaisuuksia tekijällämme. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, täytä pikaisesti hakemuksesi Suomen Henkilöstötalon sähköisen järjestelmän avulla tai lähetä CV:si osoitteeseen kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!