(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018
Peikko Finland Oy
Peikko Finland Oy
Peikko on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 700 ammattilaista. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy ja sen palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa.
Toimenkuva
Haemme nyt Peikko Finland Oy:lle robottihitsaajaa pidempään työsuhteeseen Lahden alueelle. Tässä paikassa mahdollisuus vakinaistua. Eduksesi on aiempi kokemus vastaavista tehtävistä mutta ei välttämätön. Työ on 3-vuorotyötä. Työt alkavat VMP Varamiespalvelun kautta mutta tarkoitus on löytää pitkäaikaisia työntekijöitä jotka vakinaistuvat asiakkaamme kirjoille.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kokemusta alalta, käsihitsausosaamista, piirustusten lukutaitoa, valmis 3-vuorotyöhön, suomen kielen taito ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.
Koulutus ja työkokemus
Hakijalta odotamme metallialan koulutusta ja/tai kokemusta alalta.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Lahti toimisto puh. 03873200.
Kesto
4-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.