(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaalleemme Ääneseudulle robottihitsaajaa

Toivomme sinulta vastuullista otetta työntekoon ja kiinnostusta kehittyä ammattilaisena. Olet saanut alan koulutuksen tai sinulla on työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Valittavalla hakijalla tulisi olla kokemusta hitsausrobotin käytöstä, osaat lukea piirustuksia hyvin ja työnjälkesi on tarkkaa. Voimassa olevat luokat luetaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn menestyvässä perheyrityksessä. Työporukka on mukava ja työympäristö siisti. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen. 

Hae tehtävään pian, kerro hakemuksessa osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi 

Avainsanat: robottihitsaaja, robottihitsaus