(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.
Toimenkuva
Haemme nyt Peikko Finland Oy:lle robottihitsaajaa pidempään työsuhteeseen Lahden alueelle. Tässä paikassa mahdollisuus vakinaistua. Eduksesi on aiempi kokemus vastaavista tehtävistä mutta ei välttämätön. Työ on vuorotyötä.
Odotamme sinulta
Kokemusta alalta, piirustusten lukutaito, valmius vuorotyöhön, suomen kielen taito ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.
Koulutus ja työkokemus
Hakijalta odotamme metallialan koulutusta ja/tai kokemusta alalta.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Lahti toimisto puh. 03873200.
Kesto
yli 12kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.