(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja tuotantotyöhön
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Toimenkuva
Asiakkaamme Sipoon Söderkullassa etsii robottihitsaajia paikkaamaan vajetta tuotannossa. Työtä tehdään tehdasympäristössä ja työ on katkeavaa 3-vuorotyötä (maanantaista perjantaihin, 40 h/vko). Työ on pääosin metalliosien hitsausta robotilla mutta voi pitää sisällään myös yksinkertaista kokoonpanoa. Työhön annetaan kuitenkin perusteellinen perehdytys.

Työ alkaa vko 33 ja kesto on asiakkaan tarpeen mukaan. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on myös olemassa. Palkka perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. Käytössä urakkapalkkaus, joten voit itse vaikuttaa palkkasi suuruuteen.

Odotamme sinulta
Työntekijältä odotetaan ymmärrystä hitsauksesta sekä metallialan työkokemusta. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja hyvä työmoraali. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys työssä onnistumiseen. Vaatimuksena on oma auto, sillä julkisilla kulkuyhteyksillä ei työpaikalle pääse. Suomen kielen taito on suotava, mutta englannillakin pärjää mainiosti.

Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esim. metallialan koulutus tai hitsauskurssi suoritettuna. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla hitsausluokkia. Myös kaikki alan työkokemus katsotaan eduksi.

Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä pikaisesti hakemus, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat numerosta 019 560 1600 tai porvoo.vmp@eezy.fi

Kesto
asiakkaan tarpeen mukaan

Lisätietoja
Tiina Laukkanen, porvoo.vmp@eezy.fi, (019) 560 1600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.08.2020 mennessä.