(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja Tukimet Oy:lle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Tukimet Oy on Raumalla toimiva monipuolisia Tyke® -apuvälineitä valmistava tuotantolaitos. Tukimet Oy:n apuvälineet ovat tunnettuja laadukkaista, pääosin kotimaisista materiaaleistaan, tarkasta työn jäljestä ja käyttäjien tarpeet huomioon ottavasta suunnittelustaan. Raumalla toimivan apuvälineyksikön painopistealueena on apuvälineiden valmistus ja myynti. Yhtiö tekee noin kolmen miljoonan euron liikevaihtoa ja työllistää suoraan 14 henkilöä. Apuvälineyksikön tärkeimmät tuotteet ovat kävelytelineet (rollaattorit), nousutuet ja sängynlaidat, tukikaiteet ja –kahvat, suihkutuolit sekä luistelutuet.

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Tukimet Oy:lle ammattitaitoista metallityöntekijää automaattihitsaukseen. Työnkuvaan kuuluu robottihitsauslaitteen käyttö, valvonta ja ohjelmointi sekä tarvittaessa käsin hitsaus. Olet ammattitaidoltasi valmis ottamaan vastaan haasteita myös tuotekehitystehtävissä. Työtä tehdään uudella robottihitsauslaitteistolla (Yaskawa/Fronius).

Odotamme sinulta
Työntekijältä odotamme pitkäjänteisyyden ja tarkkuuden lisäksi itseohjautuvaa työotetta. Vaativissakin työtilanteissa työnjälkesi pysyy aina laadukkaana. Työ edellyttää aiempaa kokemusta koneenasennuksesta, ohjelmoinnista tai robottihitsaajan käytöstä. Metallialan osaajana sinulta löytyy Mig/Mag-hitsauksen tuntemus ja metallin työstön kokemus. Toivomme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä halua kehittyä tässä tehtävässä. Eduksi on, mikäli sinulta löytyy voimassa oleva työ- ja tulityökortti.

Muut tiedot
Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään oheisesta hakulinkistä. Huomaathan liittää hakemuksesi yhteyteen CV:n.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
pidempiaikainen, toistaiseksi

Lisätietoja
Jenni Ranta, jenni.ranta@eezy.fi, 044 307 5005

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.09.2020 mennessä.