(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja, Satakunnan alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Oletko sinä robottihitsaaja Satakunnassa?

Oletko koulutukseltasi metallialan perustutkinnon käynyt tai työelämässä kerryttänyt ammattitaitoa itsellesi? Pystytkö tekemään hitsaustöitä itsenäisesti ja olet myös hyvä tiimipelaaja? Sinulla on asenne kohdallaan työntekoa kohtaan ja olet tehnyt muutaman vuoden robottihitsausta? Hallitset kuvien lukutaidon?

Jos edellä mainittuihin kysymyksiin vastasit kyllä, olet etsimämme robottihitsaaja asiakasyrityksellemme. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan robottioperaattorilta vaadittavia hitsausluokkia voimassa, vaan ne koulutetaan.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja vakituisesti. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus TES;n / sopimuksen mukaan.

Mikäli yllä olevat kohdat kolahti sinulle, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sari Halme (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.