(Poistunut julkaisusta)

Robottihitsaaja, KJH-Comp Oy
KJH-Comp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme kahta robottihitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen KJH-Comp Oy:lle. Hitsausrobotin operaattorina sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta hitsausrobotin käytöstä, mutta voit hakea myös hitsausrobotin käyttäjäksi, jolloin sinut koulutetaan robottihitsaajan tehtäviin.

Hitsausrobotin operaattori

Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta hitsausrobotin käytöstä, kyky tehdä ohjelmia robotille sekä halu kehittää tuotteiden valmistettavuutta. Pystyt ottamaan vastuun robottisolun toiminnasta, osaat lukea piirustuksia hyvin ja sinulla on huolellinen työnjälki. Hakijalla on oltava kokemusta myös käsihitsauksesta. Yrityksessä on käytössä Motoman hitsausrobottisolu.

Hitsausrobotin käyttäjä

Toinen etsimämme henkilö taitaa käsihitsauksen ja on kiinnostunut opettelemaan myös robottihitsausta. Koulutus robotiikkaan suoritetaan yhteistyössä oppilaitoksen kanssa.

Miksi hakea?

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä, sekä kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaisesti. Yritys tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän, missä pääset kehittymään ja kehittämään yrityksen hitsausprosessia, sekä kiinnostavan tehtäväkentän robotiikan parissa.

Hakijoilla on hyvä, työtä pelkäämätön asenne ja halu oppia sekä kehittyä kyseisessä työtehtävässä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten hakijalla tulee olla vuorotyövalmius.

Mikäli kiinnostus heräsi tätä mahtavaa tilaisuutta kohtaan, jätä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täyttyvät sopivien henkilöiden löydyttyä. Osaava tekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille, jonka rekrytoinnin hoitaa Barona Oy. Työt alkavat sopimuksen mukaan, esimerkiksi heinä-elokuussa. Koulutuksen kautta työllistyvälle henkilölle tehdään aluksi pitkä määräaikainen työsopimus Barona Oy:n kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Koski puh. 040 150 3350 arkisin kello 8-16