Robotti-/käsinhitsaaja Sastamalaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Haemme asiakkaallemme ROBOTTIHITSAAJAA Sastamalaan.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta joko robottihitsauksesta tai käsinhitsauksesta. Kerrothan vahvuuksistasi hakemuksessasi. Taskustasi löytyy työturvallisuus- ja tulityökortti. Työssä käytät ABB:n laitteita. Olethan motivoinut, ahkera ja tarkka työntekijä. Tiimityöskentely on sinulle mieluisaa ja pystyt suoriutumaan töistä myös yksin.

Työ on aluksi päivävuoroa, jonka jälkeen työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten olethan valmis tekemään vuorotyötä. Työsuhde on aluksi n. kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi., sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen 050 476 6545 arkisin klo 12-13 välillä. Ei tekstiviesti

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475612
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Sastamala