Robotiikan projekti-insinööri
MTC Flextek Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Sykkiikö sydämesi tekniikalle? Onko sinulla ymmärrystä ja halua oppia lisää robotiikan teknologiasta, ohjelmoinnista ja simulointiympäristöistä?

MTC Flextek Oy Ab tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita, oheislaitteita, robotiikkaa, ruiskuvalukoneita ja teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Yritys on tullut tunnetuksi pitkän historiansa aikana laajasta kokemuksestaan ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään. Pirkkalasta lähtöisin oleva yritys on laajentanut toimintaansa jo kymmenelle paikkakunnalle. MTC Flextek toimittaa vuosittain kymmeniä automaatioratkaisuja teollisuuden eri toimialoille. MTC Flextekin tehdasautomaatioratkaisut sisältävät tekniikan koko kirjon: mekaniikan, teollisuusrobotiikan ja automaation - unohtamatta konenäköä ja ohjelmistosovelluksia. Lisätietoa yrityksestä saat osoitteesta mtcflextek.fi

Etsimmekin nyt MTC Flextekille Nurmijärvelle

ROBOTIIKAN PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ!

Tässä tehtävässä tulet vahvistamaan toimitustiimiä ja tulet osallistumaan robotiikka- ja automaatioprojektien suunnitteluun sekä kokoonpano-, testaus- ja käyttöönottotehtäviin. Tehtävänkuvaa voidaan muokata oman mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan.

Toivomme sinulta robotiikkateknologian, ohjelmoinnin ja simulointiympäristöjen ymmärrystä. Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa. Hahmotat ja ymmärrät hyvin erilaisten laitteistojen teknisen rakenteen ja keskeisimmän toiminnallisuuden. Lisäksi pystyt rakentamaan, testaamaan ja tarvittaessa käyttöönottamaan robotiikan osakokonaisuuksia. Toivomme, että sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Eduksi katsomme, jos sinulla on tietämystä seuraavista aihepiireistä: automaatiojärjestelmät, mitta- ja toimilaitteet, ohjelmointi (PLC ja PC-ympäristöt) ja konenäkö.

Projektiluontoinen työ tulee myös vaatimaan matkustamista projektitilanteesta riippuen. Työt asiakkaillamme ovat keskimäärin n. 1-2 viikon pituisia.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä myös projektinhallintaan liittyviin tehtäviin tai projektien käyttöönottotehtäviin, missä omatoimisesti otat käyttöön teollisuuden robotti- ja automaatiojärjestelmiä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, kehittymismahdollisuuksia, osaavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Kyseessä on suorarekrytointi suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Hakuaikaa tehtävässä on 18.6.2021 saakka, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Haethan tehtävää siis mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Noora Heinonen, noora.heinonen@adecco.fi, p. 040 482 4608.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461276
  • Tehtäväalue: IT, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Nurmijärvi