(Poistunut julkaisusta)

Robotiikan asiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme robotiikan asiantuntijaa

Varman tietohallinnossa työskentelee reilut 70 ammattilaista ja vastaamme Varman tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja kehittää uusia digitaalisia palveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme edelleen ketterämpään suuntaan. Työympäristömme on innostava, kannustava ja kehittyvä.

Tietohallinnon robotiikkatiimi on ketterä virtuaalitiimi, joka vastaa robotiikan kehittämisestä ja toteuttamista kaikilla Varman liiketoiminta-alueilla. Tunnistamme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa automatisoitavat prosessit ja tehtävät, määrittelemme ja kuvaamme ne, jonka jälkeen osaava tiimimme toteuttaa ne sopivaksi tunnistetulla teknologialla.
 
Tehtävänkuvaus
Oletko ohjelmistorobotiikan asiantuntija ja etsit uutta, monipuolista ja innostavaa työtä robotiikan alueella? Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään huipputiimissä. Robotiikan asiantuntijana päätehtävänäsi on yhdessä tiimin kanssa auttaa liiketoimintaa tunnistamaan ja määrittelemään automatisoitavia prosesseja sekä osallistua niiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Tehtävä edellyttää kehittävää ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kokemusta robotiikasta, prosessien mallinnuksesta sekä ylläpidosta. Omaat loogista päättelykykyä sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on myös kokemusta Blue Prism RPA-teknologian hyödyntämisestä käytännössä. Katsomme eduksesi kokemuksen IT-järjestelmäympäristöistä sekä Robot Framework, Jenkins ja Python osaamisen.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä digitaalista Varmaa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuuden digipalveluita!

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään sunnuntaina 30.6.2019 kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisella hakemuslomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti.

Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? ICT-palvelujohtaja Tero Tykkä antaa mielellään lisätietoja tehtävästä, puh. 040 821 8224.

Voit tutustua lisää työhömme Varmassa katsomalla nämä videot:

  • Projektipäällikkö kertoo työstään Varmassa
  • Robotiikan hyödyntäminen Varmassa