(Poistunut julkaisusta)

Robert Bosch Oy:lle pienkonekorjaaja
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

 

Etsimme Robert Bosch Oy:lle pienkonekorjaajaa Vantaan varastolle

Nyt olisi tarjolla pitkäaikainen työ mielenkiintoisessa työympäristössä.

Työpiste sijaitsee Vantaalla Veromiehessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työaikasi on arkisin klo 8.00-16.00, tietysti toivomme, että voit tarvittaessa joustaakin. Palkkasi määräytyy kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukaan.

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia töitä työkalujen ja pienkoneiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, sähkö- ja akkukoneiden huoltamista sekä korjaamista. Tulet pärjäämään työssä reippaalla ja oppimishaluisella asenteella. Sähköalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Sähköalan koulutusta
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta
  • Työhön tarttuvaa ja reipasta can do -asennetta

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisesi työkalujen ja erilaisten koneiden parissa työskentelystä sekä logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy sunnuntaina 17.11.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa -linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Rebecca Rintala
Rekrytointiassistentti

rebecca.rintala@transval.fi