(Poistunut julkaisusta)

RO-vaihtotyönjohtaja, Oulu
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Etsimme nyt RO-vaihtotyönjohtajaa kaukoliikenne kunnossapitoon Oulun varikolle.

RO-vaihtotyönjohtajana vastaat varikon sekä Oulun ratapihan varikon vastuulle kuuluvista vaihtotöistä matkustajaliikenteen osalta.

Tehtäviisi kuuluu vaihtotöiden lisäksi mm. junaliikenteeseen liittyviä tarkastuksia, vaihteiden kääntöä sekä kaluston ulkoliitäntään ja valvontaan liittyvät työt. Työ on vastuullista ja tarkkuutta vaativaa epäsäännöllistä jakso-/vuorotyötä. Työt tehdään pääosin ulkona ja siinä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa.

Odotamme, että sinulla on RO-vaihtotyönjohtaja koulutus, kokemusta vaihtotyöstä ja tehtävään soveltuva terveys (mm. virheetön värinäkö ja hyvä kuulo).

Arvostamme osaamista eri kalustolajeissa ja rautatieturvallisuusen tuntemusta. Tehtävä on tiimityöskentelyä, joten yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeät.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä osaavien ja mukavien työkavereiden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Antti Makkonen puh. 040 8645 255 tai sähköpostilla antti.makkonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla. Oulun varikko on osa kaukoliikenne kunnossapito yksikköä, joka vastaa matkustajaliikenteen kaluston kunnossapidosta. Oulun varikolla tehdään myös veturisarjoille raskaita ja kevyitä huoltoja. Oulun varikolla työskentelee n.100 kunnossapidon osaajaa erilaisissa tehtävissä.