(Poistunut julkaisusta)

RO-vaihtotyönjohtaja, Oulu
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

Etsimme nyt RO-vaihtotyönjohtajaa kaukoliikenne kunnossapitoon Oulun varikolle.

RO-vaihtotyönjohtajana vastaat varikon, sekä Oulun ratapihan varikon vastuulle kuuluvista vaihtotöistä matkustajaliikenteen osalta.

Tehtäviisi kuuluu vaihtotöiden lisäksi mm. junaliikenteeseen liittyviä tarkastuksia, vaihteiden kääntöä sekä kaluston ulkoliitäntään ja valvontaan liittyviä tehtäviä. Työ on vastuullista ja tarkkuutta vaativaa epäsäännöllistä jakso-/vuorotyötä, joka tehdään pääosin ulkona. Työtehtävässä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa.

Odotamme, että sinulla on RO-vaihtotyönjohtajakoulutus, kokemusta vaihtotyöstä sekä tehtävään soveltuva terveys (mm. virheetön värinäkö ja hyvä kuulo).

Arvostamme osaamista eri kalustolajeissa ja rautatieturvallisuuden tuntemusta. Tehtävä on tiimityöskentelyä, joten yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat merkittävässä osassa tehtävän hoidossa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä osaavien ja mukavien työkavereiden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejärjestelijä Tommi Mäkeläinen, puh. 040 8645 743, pe 1.2. klo. 14:00 - 15:00 ja ke 13.2. klo 14:00 - 15:00 tai sähköpostitse tommi.makelainen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.