(Poistunut julkaisusta)

Riuska ja reipas prosessisiivooja Ämmäsuolle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Saisiko olla vakituinen työ, KIPA TES 5 mukainen palkka ja mahdollisuus ylläpitää hyvää fyysistä kuntoa työpaikalla? Saisiko olla tämä kaikki vaikka heti maanantaista 7.10. lähtien? Etsimme 

PROSESSISIIVOOJAA

 

Ämmässuolle, Espooseen. Tehtäväsi on toimia kiertotalouden käytännön sankarina eli huolehtia biojätelaitoksen siisteydestä. Tehtävä on vakituinen ja töitä paiskitaan kahdessa vuorossa ma-pe: klo 7 - 14 ja klo 14 - 20.30. Iltalisät meillä toki maksetaan työehtosopimuksen mukaan, kun muutenkin noudatamme TESsiä kaikessa. 

 

Prosessipuhdistus on fyysisesti vaativaa työtä ja siksi odotamme hakijoilta hyvää peruskuntoa. Etsimme henkilöä, joka haluaa hoitaa tehtävänsä hyvin ja jonka työote on tarkka. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on plussaa, mutta jos sinulla ei sellaista vielä ole, koulutamme sen sinulle pikimmiten töiden alettua.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi kunnollisen perehdytyksen tehtäviisi, huomattavasti lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon (TJEU: https://www.lt.fi/fi/sairauskassa/etusivu) ja henkilökuntakerhon kuntosalialennuksineen, leffalippuineen jne. Tuemme myös erittäin mielellämme sinun oman urapolkusi rakentamista - meillä on yli 400 eri tehtävänimikettä ja osaamme arvostaa kokemusta talon sisältä. 

 

Älä siis aikaile, vaan nappaa tästä tilaisuutesi luoda ura alalla, jossa töitä todellakin riittää! Hae hae jo!

 

Vai vieläkö jokin mietityttää? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain oheisen linkin kautta.