(Poistunut julkaisusta)

RISTEILYASIANTUNTIJA/MATKAMYYJÄ
Risteilykeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Toimintamme edelleen laajentuessa etsimme nyt vahvistusta Risteilykeskuksen myyntitiimiin. Haussa on yksi positiivisella asenteella varustettu ja palveluhenkinen risteilyasiantuntija tai tuleva risteilyasiantuntija. Lisäksi etsimme samoilla ominaisuuksilla varustettua suomen- ja ruotsinkielistä matkamyyjää ja tulevaa risteilyasiantuntijaa. Tietotaito ja aikaisempi myyntikokemus kansainvälisistä risteilyistä katsotaan huomattavaksi eduksi mutta se ei ole edellytys sillä koulutamme henkilökuntamme risteilytuotteisiin. Risteilyasiantuntijamme osallistuvat aktiivisesti myös eri varustamoiden järjestämille opintomatkoille.

Edellytämme sinulta alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta matkatoimistotyöstä sekä Amadeus –varausjärjestelmän osaamista.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn erinomaisten tuotteiden parissa Helsingin keskustassa, ammattitaitoasi ja kokemustasi vastaavan palkan sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi. Kansainväliset risteilyt ovat matkailuteollisuuden nopeimmin kasvava osa-alue maailmanlaajuisesti sekä pohjoismaissa. Risteilykeskus tarjoaa sinulle näköalapaikan risteilymaailmaan sekä mahdollisuuden edetä pohjoismaisen organisaatiomme sisällä.

Olet sitten urasi alussa oleva vastavalmistunut matkamyyjä tai jo kyntesi näyttänyt rautainen alan ammattilainen niin laita hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen petri.siren@tsg.fi 26.8.2018 mennessä.