(Poistunut julkaisusta)

Risteilyalusten vartija Helsingin Satamaan (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Risteilyalusten vartijoita Helsingin satamaan

Kesäaikaan Helsingissä vierailee kansainvälisiä risteilyaluksia, jotka tuovat mukanaan satoja tuhansia matkustajia. Risteilyalusten vartijana työskentelet Helsingin satamassa, jossa sinullakin on tärkeä rooli osana kansainvälisen risteilyliikenteen turvallisuutta. Toimit satama-alueen kulunvalvontapisteillä, neuvot kansainvälisten risteilijöiden matkustajia ja opastat alueella liikkujia henkilöitä ja ajoneuvoja. Työvuorot sijoittuvat sekä aamu- että iltavuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Odotamme

Risteilyalusten vartiointitehtävissä menestyt loistavan asiakaspalveluasenteesi, oma-aloitteisuutesi ja reippaan asenteesi avulla kaikkein kiireimpinäkin päivinä. Monipuolinen kielitaitosi on valttikorttisi, mutta jo sujuvan suomen ja englannin taidolla pääset pitkälle! Tarvitset myös napakkuutta ja arkijärkeä erilaisten pulmatilanteiden välttämiseksi ja ratkomiseksi.

Risteilyalusten vartiointitiimimme tehtävät alkavat porrastetusti jo huhtikuun lopulla ja jatkuvat aina lokakuulle asti. Toivomme sinun työskentelevän yhtäjaksoisesti 2-3 kuukauden ajan, mutta halutessasi voit työskennellä pidempäänkin. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kesätyön kirjaimellisesti merinäköalalla kansainvälisessä ympäristössä! Saat kivojen työkavereiden lisäksi tehtävän edellyttämät koulutukset ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Securitaksen vartijat on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja tarvittaessa tarjoamme kesätyöntekijöiksi valittaville koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, kesto 40h tai vartijan koulutus, kesto 80h) ennen kesätyön alkua. Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä sinulle parhaiten sopivan kurssiajan.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä avoimet kesätyötehtävät sekä kurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2019–kampanjassa!