Riskipäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme Pohjola Vakuutuksen Yritysten Omaisuusvakuutuspalvelut ja Riskienhallinta -yksikköön Riskipäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen toimialueena Päijät-Häme ja Kaakkois-Suomi. Työpisteen sijaintipaikka on Lahdessa.

RISKIPÄÄLLIKKÖ

Tässä tehtävässä vastaat 

Riskipäällikkönä vastaat toimialueesi asiantuntijana yritysasiakkaiden asiakas- ja riskinvalinnasta, asiakkaille tehtävästä riskienhallinta- ja turvallisuustyöstä ja sen koordinoinnista omaisuuden ja toiminnan- sekä henkilövakuuttamisen osalta.

Vastaat myös yritysasiakkuuksien omaisuuden ja toiminnan sekä ajoneuvovakuutuksien riskivastaavasta hinnoittelusta.

Hoidat asiakaskohtaamiset laadukkaasti ja tuet omalla osaamisellasi alueesi myyntihenkilöitä heidän työssään. Vastaat myyntialueen vakuutusliiketoiminnan kannattavuudesta yhdessä myynninjohdon kanssa. 

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta osaamista teollisten-/tuotannollisten toimialojen prosesseista, joka on voinut syntyä esimerkiksi riskienhallinnan tehtävissä vakuutusalalla tai ko. toimialojen vaativissa asiantuntija- tai työnjohtotehtävissä. Tärkeää on, että ymmärrät riskienhallinnan merkityksen yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa.

Sinulla on tekninen korkeakoulututkinto ja tarvittaessa kansainvälistyvän yrityksen kanssa työskentely onnistuu hyvän kielitaidon myötä. Vahinkovakuutusliiketoiminnan tunteminen on sinulle etu, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän Suomen suurimmassa finanssitalossa. Tueksesi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin ja pääset nauttimaan Pohjola Vakuutuksen vertaansa vailla olevista työsuhde-eduista.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 1.9.2019 mennessä OPn Ura -sivuston kautta.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä yksikönpäällikkö Jani Korhoseen. Janin tavoitat parhaiten 9.8. klo 9-12 ja 23.8. klo 9-12 numerosta 040 827 2635. Voit myös lähettää kysymyksesi Janille sähköpostitse jani.korhonen@pohjola.fi.   

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287244
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti