(Poistunut julkaisusta)

Riskipäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Rahastot ja Varainhoidon palvelut on osa OP Varainhoito-liiketoimintaa. Organisaation vastuulla on huolehtia liiketoiminnan sijoitustuotteiden riskien hallinnasta, operatiivisesta toiminnasta sekä tuotteiden ja prosessien kehittämisestä.

Haemme Helsinkiin Rahastot ja Varainhoidon palvelut organisaatioon vakinaiseen työsuhteeseen

RISKIPÄÄLLIKKÖÄ

Organisaation vastuulla on rahasto- ja sijoitustuotteisiin liittyvien palvelujen tuottaminen sekä kehittäminen yhdessä keskeisten kumppanien kanssa. Organisaatio vastaa myös varallisuudenhoidon mukaan lukien OP-Rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen sijoitusriskien laskennasta ja hallinnasta sekä rahastojen riskien hallinnasta. Työtehtävät painottuvat riskienhallinta- ja raportointitehtäviin sekä em. tehtäviin liittyvien järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös tiivis yhteistyö eri sidosryhmien (esim. salkunhoitajat) kanssa. Tarvittaessa tehtäväkuvaa voidaan muokata hakija osaamisprofiilin mukaan.

Toivomme sinulta

  • KTM, DI tai vastaavaa koulutusta
  • rahoitusmarkkinoiden ja sijoitusinstrumenttien hyvää perustuntemusta
  • ohjelmistotyövälineiden kattavaa osaamista (SQL, Excel)
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Arvostamme myös

  • kokemusta tuotto- ja riskilaskennasta, riskienhallinnasta ja niissä käytettävistä menetelmistä
  • sijoitusrahastojen ja muiden sijoituspalveluja tarjoavien toimiluvan haltijoiden toimintaan liittyvän sääntely-ympäristön tuntemusta
  • kokemusta salkunhoito- ja riskienhallintajärjestelmien käytöstä

Tarjoamme sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa ja kehityshakuisessa työyhteisössä,
jolla on käytössään laadukkaat työvälineet. Olet mukana kehittämässä organisaation toimintaa, prosesseja ja työvälineitä. Pääset osallistumaan alan muutoskehitykseen etulinjassa ja toimimaan erittäin vastuullisessa tehtävässä itsenäisessä roolissa. Meillä saat myös OP:n työsuhde-edut ja monipuoliset uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat Juha Takala, p. 0500 482881 (juha.takala@op.fi) ja Kalle Saariaho, p. 040 5630796 (kalle.saariaho@op.fi).

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi OP:n Uramahdollisuudet-sivun kautta 26.4.2019 mennessä.