(Poistunut julkaisusta)

Riskipäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

OP on Suomen suurimpia toimijoita varallisuudenhoidossa ja meillä työskentelee noin 230 varainhoidon ammattilaista. Rahastot ja varainhoidon palvelut -osaston vastuulla on huolehtia liiketoiminta-alueen sijoitustuotteiden riskien hallinnasta, operatiivisesta toiminnasta sekä tuotteiden ja prosessien kehittämisestä.

Haemme nyt Varainhoidon ja rahastoliiketoiminnan palvelut -yksikköön Helsinkiin vakinaiseen työsuhteeseen

Riskipäällikköä

Varainhoidon ja rahastoliiketoiminnan palvelut -yksikön vastuulla on rahasto- ja sijoitustuotteisiin liittyvien palvelujen tuottaminen sekä kehittäminen yhdessä keskeisten kumppanien kanssa. Yksikkö vastaa myös varallisuudenhoidon sijoitusriskien mittaamisesta ja hallinnasta sekä rahastojen riskien hallinnasta. Yksikön vastuualueena on myös varallisuudenhoidon operatiivisten riskienhallinta sekä sisäinen valvonta. Vastuualue kattaa varallisuudenhoitoalueen tuoteyhtiöiden sekä henkilö- että yritysasiakasprosesseihin liittyvät riskienhallinnan ja sisäisen valvonnan tehtävät.

Riskipäällikkönä vastaat varallisuudenhoidon henkilö- ja yritysasiakasprosessien ja operatiivisten riskien hallintaan liittyvistä tehtävistä kuten esim. asiakaskartoituksien ja asiakasmateriaalien sääntelynmukaisuuden valvonnasta. Koordinoit yhteistyötä Keskusyhteisön Riskienhallinnan ja Lakiasioiden kanssa sääntelyn, viranomaisvaateiden sekä OP Ryhmän riskienhallinnan ohjeistuksen noudattamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Toimit luontevasti myös projekteissa joko osana tiimiä tai olet valmis kantamaan vastuuta projektipäällikkönä. Tarvittaessa tehtäväkuvaa voidaan muokata hakijan osaamisprofiilin mukaan.

Mitä odotamme sinulta

  • rahoitusmarkkinoiden ja sijoitusinstrumenttien osaamista
  • osaamista ja kokemusta operatiivisten riskienhallinnan tai sisäisen valvonnan tehtävistä
  • sijoitusrahastojen, vakuutusyhtiöiden ja eläkelaitosten sijoitus- ja sääntely-ympäristön tuntemusta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia
  • Kykyä johtaa omaa työtä sovitun aikataulun sisällä​

Arvostamme myös

  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • varallisuudenhoidon prosessien sekä järjestelmien osaamista
  • kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä

Tartu mahdollisuuteen

Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen myös laajemmin varallisuudenhoidon alalla. Saat käyttöösi vahvan brändin ja pääset osallistumaan prosessien kehittämiseen laajasti Varallisuudenhoidon alueella. Lisäksi saat OP Ryhmän laajat työsuhde-etuudet, monipuoliset uramahdollisuudet sekä työkavereiksi mukavat ja osaavat alansa asiantuntijat.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Paula Vilhonen, puh. 0405662629, kertoo mielellään lisää. Tavoitat hänet parhaiten ma 11.3. klo 09.00 -11.00 ja ke 13.3 klo 14.00-17.00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi oheisesta painikkeesta viimeistään 22.3.2019. Ethän jätä hakemista kuitenkaan viime tinkaan, sillä etenemme ensimmäiselle haastattelukierrokselle jo hakuajalla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely, turvallisuuskysely ja huumausainetesti.