(Poistunut julkaisusta)

Riskipäällikkö, Varallisuudenhoito
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

OP on Suomen suurimpia toimijoita varallisuudenhoidossa ja meillä työskentelee noin 230 varainhoidon ammattilaista. Sijoitustuotteet-osaston vastuulla on huolehtia liiketoiminta-alueen sijoitustuotteiden riskien hallinnasta, operatiivisesta toiminnasta sekä tuotteiden ja prosessien kehittämisestä.

Haemme nyt Sijoitustuotteet osaston Rahastot ja sijoitusriskit -yksikköön Helsinkiin vakinaiseen työsuhteeseen kahta

Riskipäällikköä, Varallisuudenhoito

Rahastot ja sijoitusriskit -yksikön vastuulla on rahasto- ja sijoitustuotteisiin liittyvien palvelujen tuottaminen sekä kehittäminen yhdessä keskeisten kumppanien kanssa. Yksikkö vastaa myös varallisuudenhoidon sijoitusriskien laskennasta ja hallinnasta sekä rahastojen riskien hallinnasta.

Uutena vastuualueena yksiköllä on varallisuudenhoidon operatiivisten riskienhallinta sekä sisäinen valvonta. Vastuualue kattaa varallisuudenhoitoalueen tuoteyhtiöiden sekä henkilö- että yritysasiakasprosesseihin liittyvät riskienhallinnan ja sisäisen valvonnan tehtävät. Työtehtäviin kuuluu myös valvontaprosessien kehittäminen. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tarvittaessa tehtäväkuvaa voidaan muokata hakija osaamisprofiilin mukaan.

Mitä odotamme sinulta

  • rahoitusmarkkinoiden ja sijoitusinstrumenttien osaamista
  • osaamista ja kokemusta operatiivisten riskienhallinnan tai sisäisen valvonnan tehtävistä
  • sijoitusrahastojen, vakuutusyhtiöiden ja eläkelaitosten sijoitus- ja sääntely-ympäristön tuntemusta

Arvostamme myös

  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • varallisuudenhoidon prosessien sekä järjestelmien osaamista
  • kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä

Toimit luontevasti myös projekteissa joko osana tiimiä tai olet valmis kantamaan vastuuta projektipäällikkönä. Sinulta sujuu myös omatoiminen työskentely. Hahmotat laajoja asiakokonaisuuksia ja ideoit miten toimintaa voisi kehittää. Hallitset oman ajankäyttösi ja pystyt toimimaan tehokkaasti tiukkojenkin aikarajoitteiden puitteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joiden pohjalta kommunikointi sidosryhmien kanssa on helppoa. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esim. KTM, OTM tai opintosi ovat jo edenneet pitkälle.

Tartu mahdollisuuteen

Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen myös laajemmin varallisuudenhoidon alalla. Saat käyttöösi vahvan brändin ja pääset osallistumaan prosessien kehittämiseen laajasti Varallisuudenhoidon alueella. Lisäksi saat OP Ryhmän laajat työsuhde-etuudet, monipuoliset uramahdollisuudet sekä työkavereiksi mukavat ja osaavat alansa asiantuntijat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen OPn Uramahdollisuudet-sivuston kautta viimeistään 12.8.2018.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely, turvallisuuskysely ja huumausainetesti.