Riskipäällikkö, työturvallisuus
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Tehtävän kuvaus 

Oletko sinä etsimämme asiantuntija, jonka sydän sykkii työturvallisuustyölle?

Fennian Työturvallisuuspalvelut kaipaa joukkoonsa energistä työturvallisuuden riskipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työturvallisuuden riskipäällikön keskeisin tehtävä on auttaa Fennian yritysasiakkaita kehittämään työturvallisuuttaan.  Yrityksissä tehtävien riskikartoitusten ja työturvallisuuskoulutusten lisäksi tehtäviin kuuluu Fennian oman henkilöstön kouluttaminen työturvallisuusasioissa sekä työturvallisuusmateriaalien ja työkalujen kehittäminen. Tulet työskentelemään myös osana työturvallisuustiimiä, jossa tehdään näkyvää työtä niin asiakkaidemme suuntaan kuin myös alalla yleisesti muun muassa webinaarien kautta.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on vahvaa näyttöä tuloksekkaasta ja itsenäisestä työskentelystä sekä kykyä systemaattiseen työn suunnitteluun ja organisoimiseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aitoa kiinnostusta työturvallisuuden kehittämiseen ja sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemusta päätoimisesta työturvallisuustehtävästä. Edellytämme erinomaista esiintymisvalmiutta ja vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja sekä erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, mielellään myös ruotsin kielellä. Edellytämme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. DI, insinööri (AMK) tai turvallisuustradenomi.

Tehtävä vaatii valmiuksia kotimaan matkustamiseen

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Helve-Tuomainen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ma 12.7. klo 10-11 numerosta 040 595 1513.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 1.8.2021.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471048
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa