(Poistunut julkaisusta)

Riskipäällikkö, Suurten yritysten omaisuus- ja kuljetusriskit
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiolan Riskienhallintapalvelut on suuriin yritysasiakkaisiin keskittyvä valtakunnallinen organisaatio. LähiTapiola on mitatusti Suomen kärkitoimijoita omassa kohderyhmässään ja jonka saama asiakaspalaute on alan huippua Suomessa. Vastaamme kokonaisvaltaisesti asiakkaittemme riskien tunnistamisesta, niiden vakuuttamisesta ja hallinnasta asiantuntijapalveluidemme avulla.

Vahvistamme riskienhallintajoukkoamme ja etsimme riski-insinööriä vastaamaan suurten asiakasyritystemme omaisuus- ja keskeytysriskien riskienhallinnasta ja turvallisuustarkastustoiminnasta. Tehtävään toivotaan voitavan liittää myös kuljetusriskeihin liittyviä riskienhallintatoimia.

Tavoitteemme on tukea asiakkaittemme riskienhallintaa kokonaisvaltaisesti. Nyt avoinna oleva toimi sisältää riski-insinöörin tehtäviä, kuten asiakkaittemme kohteiden omaisuus-, keskeytys- ja mahdollisesti kuljetusriskien tunnistamista, arviointia ja hallintaa sekä turvallisuustarkastuksia ja raportointia ja neuvontaa kotimaassa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta

Ymmärrys riskienhallinnasta ja yritysten vahinkoriskeistä on perusedellytys tehtävässä menestymiseen. Toivomme, että sinulla olisi jo muutaman vuoden kokemus yritysten omaisuus- ja keskeytysriskien sekä mahdollisesti kuljetusriskien hallinnasta tai soveltavaa kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuuden puolelta.

Pystyt neuvottelemaan vaativistakin riskikokonaisuuksista ja ilmaisemaan itseäsi niin suullisesti kuin kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Toimit aktiivisesti niin asiakkuusjohtajien kuin myös muiden riskipäälliköiden kanssa. Tehtävässä korostuvat sekä itsenäisyys että hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävä edellyttää kokemusta yritysasiakkaiden kanssa toimimista ja kykyä perehtyä yritysasiakkaiden kohteisiin ja toimintaan eri toimialoilla. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista sekä kehittämishalua käytössämme olevien ja uusien sähköisten sekä digitaalisten työvälineiden osalta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiitoisen tehtävän asiakkaiden parissa, erinomaisen työilmapiirin ja kattavat henkilöstöedut. Tukenasi on oman tiimimme asiantuntijoiden lisäksi suuri joukko riskienhallinnan ja vakuuttamisen ammattilaisia.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja antavat
Chief Underwriter Seppo Lipsunen, mp. 040 044 5488
Liiketoimintajohtaja Jukka Ikonen, mp. 050 598 7113

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella. Tehtävään alustavasti valitun henkilön täytyy esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.