Riskipäällikkö Suurasiakkaat-yksikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä riskienhallinnan moniosaaja? Onko sinulla on aito halu ja into auttaa riskienhallinnassa sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita? Haluatko huolehtia siitä, että ratkaisumme asiakkaalle on paras mahdollinen? Etsimme nyt riskipäällikköä suurasiakastiimiin, vakituiseen työsuhteeseen Fennian pääkonttorille Pasilaan.

Riskipäällikkönä olet osa Suurasiakkaat yksikön tiimiä ja autat meitä menestymään yritysten ja yrittäjien riskienhallinnan ykkösvaihtoehtona.

Työpäiväsi koostuu tiiviistä yhteistyöstä alueen koko henkilökunnan kanssa. Autat ja sparraat koko tiimiä riskienhallinnassa, liikut konttoreidemme välillä ja käyt säännöllisesti asiakastapaamisissa yhdessä asiakaspäälliköidemme kanssa.   

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Sinulla on vähintään tekninen tutkinto ja myös kokemusta yritysvakuuttamisesta, ymmärrät yritystoiminnan riskiympäristön.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. 

Tulet työskentelemään tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja yrittämisen meininki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, yritysasiakkaat Mikko Lempiäinen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse 040-5158729, keskiviikkona 16.9. klo. 8.30 - 9.30.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.9.2020

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385158
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa