(Poistunut julkaisusta)

Riskipäällikkö / Senior Underwriter
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Etsimme suurten yritysasiakkaiden omaisuus- ja keskeytysvakuuttamisesta vastaavaa riskipäällikköä. Riskipäällikkönä vastaat yritysten vakuutusturvasta työskentelemällä yritysasiakkaidemme, meklareiden ja sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työ edellyttää kokemusta yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta ja kykyä perehtyä yritysasiakkaiden liiketoimintaan eri toimialoilla. Nyt avoinna olevassa tehtävässä on mahdollista keskittyä joko puhtaasti underwriting-tehtävään tai ottaa mukaan myös riskienhallinnan asiantuntijatehtäviä.

Toimenkuvaa pystymme muokkaamaan toiveidesi ja kokemuksesi perusteella.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mieluiten tekniseltä alalta
  • ymmärrystä riskienhallinnasta ja yritysten vahinkoriskeistä
  • kokemusta vahinkovakuuttamisesta, erityisesti omaisuus- ja keskeytysvakuutusohjelmista
  • kykyä käyttää sujuvasti työkielenä suomen lisäksi englantia
  • rohkeutta tehdä perusteltuja päätöksiä itsenäisesti
  • taitoa tavanomaisten toimisto-ohjelmien (mm. Office) käytön lisäksi ottaa käyttöön sinulle uusia tietojärjestelmiä

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän asiakkaiden parissa, erinomaisen työilmapiirin ja kattavat henkilöstöedut. Tukenasi on oman tiimimme asiantuntijoiden lisäksi suuri joukko riskienhallinnan ja vakuuttamisen ammattilaisia. Pääset työssäsi tutustumaan Suomen menestyneimpiin yrityksiin ja turvaamaan heidän liiketoimintaansa.

LähiTapiola Vahinkovakuutus toimii suurasiakkaiden parissa valtakunnallisesti ja vastaamme myös LähiTapiolan yritysasiakkaiden ohjelmavakuuttamisesta globaalisti. Toivomme, että innostut työstäsi ja olet myös motivoitunut kehittämään työtapoja ja työvälineitä osana tiimiä.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Työajan joustot ja etätyömahdollisuudet helpottavat työn ja arjen yhteensovittamista. Työpisteesi sijoittuu toiveidesi mukaisesti joko Espooseen, Tampereelle tai Turkuun.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoa antaa chief underwriter Lari-Pekka Kyllönen, 21.8. klo. 9-11, 25.8 klo. 12-14 ja 1.9. klo. 14-16 puh. (09) 453 4047, lari-pekka.kyllonen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 6.9.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.