(Poistunut julkaisusta)

Riskipäällikkö Pohjois-Suomen alueelle
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Riskipäällikkö

Oletko sinä riskienhallinnan moniosaaja? Onko sinulla aito halu ja into auttaa riskienhallinnassa sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme? Haluatko huolehtia, että ratkaisumme asiakkaalle on paras mahdollinen? Etsimme nyt riskipäällikköä Pohjoiselle alueelle vakituiseen työsuhteeseen sijaintipaikkana Fennian Oulun konttori.

Tehtävän kuvaus

Riskipäällikkönä olet tärkeä osa alueemme yritysmyynnissä ja yritysasiakashoidossa. Autat meitä menestymään yritysten ja yrittäjien riskienhallinnan ja vakuuttamisen ykkösvaihtoehtona.

Työpäiväsi koostuu tiiviistä yhteistyöstä alueen koko henkilökunnan kanssa. Autat ja sparraat koko tiimiä riskienhallinnassa, liikut konttoreidemme välillä ja käyt säännöllisesti asiakastapaamisissa yhdessä asiakaspäälliköidemme kanssa. 

Hakijalta odotamme  

Haluat aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Ymmärrät yritystoiminnan riskiympäristön, sinulla on vähintään tekninen tutkinto ja toivon mukaan myös kokemusta yritysvakuuttamisesta. Vuorovaikutustaitosi ovat monipuoliset ja tietotekniikan käyttö ja hyödyntäminen ovat sinulla hyvällä tasolla.

Tarjoamme sinulle

Alueen riskipäällikkönä sinulla on näköalapaikka Pohjois-Suomen yrityskenttään. Pääset osaksi ammattitaitoista, menestyvää ja tuloshakuista työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään tiimissämme, jossa on kokemusta ja näkemystä sekä yrittämisen meininki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jari-Pekka Haverinen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse 050 5877 558 perjantaina 9.10. klo 8:30-11:30. Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään perjantaina 23.10.2020.