(Poistunut julkaisusta)

Riskimallien asiantuntija pankkien valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Riskimallien osaaja, joka arvostat ainutlaatuisia toimeksiantoja sekä kansainvälistä työtä, meillä on sinulle mielenkiintoinen tehtävä tarjolla.

Haemme

RISKIMALLIEN ASIANTUNTIJAA

sisäisten mallien jatkuvaan valvontaan.

Tulet työskentelemään osana Finanssivalvonnan ja Euroopan keskuspankin yhteistä Nordean valvontatiimiä. Osallistut vakavaraisuuslaskennassa käytettävien sisäisten mallien valvontaan ja arviointiin. Arvioit sisäisten mallien sääntelynmukaisuutta Finanssivalvonnan ja EKP:n tarjoamiin työkaluihin ja menetelmiin tukeutuen. Haastat tarvittaessa pankin toimintatavat ja löydät ratkaisuja vaativissakin tilanteissa.

Sinulla on pankkitoiminnan tuntemusta, pitkä käytännön kokemus ja syvällinen osaaminen luottoriski- ja/tai markkinariskimalleista ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Osaat viestiä ja argumentoida oleelliset asiat laajoista kokonaisuuksista englanniksi, ja sinulla on valmiudet työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Riskimallien asiantuntijana olet edistämässä pankkien vakautta tiiviissä yhteistyössä dynaamisen asiantuntijajoukkomme kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden eurooppalaisessa valvontayhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa finanssimarkkinoiden valvontaan ja sen kehittämiseen. Tuemme jatkuvaa kehittymistä monin tavoin myös kansainvälisiä verkostoja hyödyntäen.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Marko Myller, puhelin 09 183 5544, marko.myller(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA