(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Sinun roolisi

Riskienhallintapäällikkönä vastaat operatiivisten riskien hallintamallin kehittämisestä sekä riskien valvonnasta, analysoinnista ja raportoinnista. Vastuullasi on lisäksi poikkeamienhallintaan liittyvän raportoinnin kehittäminen sekä liiketoimintayksiköiden ohjaaminen ja tuki riskien itsearvioinnissa. Jalkautat riskien hallintaprosessin organisaatioyksiköihin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköidemme sekä tukitoimintojemme kanssa.

Onnistumisen edellytykset                                                     

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään viiden vuoden työkokemusta ja vahvaa näyttöä operatiivisten riskienhallinnan alueella. Arvostamme kokemusta varallisuuden hoitoon ja henkilövakuuttamiseen liittyvistä prosesseista, tuotteista ja palveluista.

Olet oma-aloitteinen asiantuntija ja kykenet yksityiskohtien analysoinnin lisäksi hahmottamaan kokonaisuuksia sekä punnitsemaan asioiden riippuvuuksia ja merkityksiä. Sinulla on kokemusta sidosryhmäverkostojen johtamisesta ja osaat määrittää riskienhallinnan vuosisuunnitelman huolehtien siitä, että vastuualueesi tehtävät tulevat hoidettua loppuun saakka. Työotteesi on palvelulähtöinen, ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen. Olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittämään osaamistasi.

Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja kommunikoit sujuvasti liiketoiminnan, eri alueiden asiantuntijoiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky vähintään suomen- ja englannin kielillä. Tehtävään soveltuvat sertifioinnit (esim. CRISC) sekä finanssi- ja vakuutusalan kokemus on eduksesi.

Sinulle tarjoamme

  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan 10. parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa 
  • positiivisen, innostavan ja ammattimaisen työyhteisön
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Tällä hetkellä työskentelemme kokonaan etänä.
  • suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Tehtävä on vakinainen ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae siis tehtävään pian, mutta viimeistään keskiviikkona 24.2. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Vesa Tupala arkipäivisin klo 11-12 puh. 040 486 5725.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.