(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
S-PANKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme Riskienhallintapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Riskienvalvonta ja Compliance -yksikköömme.

”Parasta työssäni on monipuoliset työtehtävät sekä jatkuva uuden oppiminen. Osaavan ja motivoituneen tiimin kanssa on ilo työskennellä”, kertoo Jaana, riskianalyytikko S-Pankista.

Millaista työtä tarjoamme?

 • Tehtävässä saat hyvän näköalapaikan vahvasti kasvavaan S-Pankkiin ja sen toimintoihin.
 • Tehtävässäsi toteutat liiketoiminnasta riippumatonta luottoriskien valvontaa ja tuet riskienhallinnan toteuttamista ja kehittämistä luottoprosesseissa sääntely huomioiden.
 • Vastuullesi kuuluu luottoriskin hallintaan liittyvien yleisten periaatteiden ja menettelytapojen arviointi ja dokumentointi.
 • Osallistut riskiraportoinnin toteuttamiseen ja luottoriskimallien kehittämiseen yhdessä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa.
 • Tuet muita riskienvalvonnan asiantuntijoita konsernin riskiaseman arvioinnissa sekä eri riskialueiden raportoinnin, mittaamisen ja menettelytapojen kehittämisessä.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on vankkaa kokemusta luottoriskien valvonnasta ja tunnet siihen liittyvät sääntelyvelvoitteet.
 • Sinulla on kokemusta luottoriskien mittaamisessa käytettävistä malleista ja luottoriskin vähentämisen menetelmistä.
 • Arvostamme aiempaa kokemusta julkistettavien riskitietojen parista.
 • Tuotat sujuvaa dokumentaatiota sääntelyn vaatimukset huomioiden.
 • Työskentelet oma-aloitteisesti, tarkasti ja analyyttisesti.
 • Tuot innokkaasti ja rohkeasti esiin uusia ajatuksia riskienhallinnan kehittämiseksi.
 • Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Riskienvalvonnan päällikkö Katariina Ulanen 14.10.2020 klo 15–17 ja 16.10.2020 klo 15–16. Katariinan tavoitat numerosta 050 388 3271. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/.

Hae näin

Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.10.2020 oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.