(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

RISKIENHALLINTAPÄÄLLIKKÖ, ICT

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt ICT riskienhallintapäällikköä Riskienhallinnan prosessit -osaston Operatiivisten riskien prosessit –yksikköömme Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen. Operatiivisten riskien prosessit -yksikkö on OP Ryhmän liiketoiminnasta riippumattomaan riskienhallintaan kuuluva vastuualue, joka vastaa operatiivisten riskien hallinnan periaatteiden, menettelytapojen, prosessien kehittämisestä ja ylläpidosta OP Ryhmässä. 

 

Tehtävästä

 

Riskienhallintapäällikön tehtävässä vastaat operatiivisten riskien – erityisesti ICT-riskien - hallinnan ohjaamisesta, valvonnasta ja analysoinnista. Raportoit vastuualueesi operatiivisten riskien hallinnan toteutumisesta ja riskitasosta. Vastaat myös vastuualueesi liiketoiminnan operatiivisten riskien hallinnan osaamisen vahvistamisesta. Seuraat ICT-aluetta koskevaa sääntelyä sekä uusia teknologioita. Edistät palveluidemme turvallisuutta määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti. 

 

Osallistut uusien tuotteiden, palveluiden, järjestelmien ja liiketoimintamallien riskiarviointiprosessiin ja olet mukana laatimassa lausuntoja päätöksenteon tueksi. 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on jo vankkaa kokemusta ICT-toimialueelta ja tunnet ko. alueen sääntelyn sekä toimintamallit. Finanssiliiketoiminnan prosessien, tuotteiden ja palveluiden tuntemus antaa ehdottomasti lisävarmuutta tehtävässä menestymiselle. Tunnet operatiivisten riskien hallinnan menettelytavat. Sinulle on eduksi OP Ryhmän rakenteen ymmärtäminen.

 

Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen asiantuntija ja pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Otat oma-aloitteisesti selvää asioista, omaksut tietoa nopeasti sekä jaat tietämystäsi ja osaamistasi myös muille. Ratkaiset ongelmia ja teet rohkeasti päätöksiä. Suunnittelet ja loppuunsaatat tehtäväkokonaisuuksia sekä olet analyyttinen ja ajattelet loogisesti. Saavutat annetut tavoitteet ja kehität mielelläsi omaa osaamistasi.

 

Työskentelet useiden, myös kansainvälisten sidosryhmien kanssa, joten haastelet ja tuotat selkeää sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Osaat viestiä monimutkaisista asioista ymmärrettävästi ja kohderyhmän huomioiden - myös haastavissa painetilanteissa. Yhteistyökyky ja päämäärätietoisuus asioiden läpiviennissä tulevat sinulta selkärangasta. Olet joustava ja tartut reippaasti toimeen sekä johdat omaa työtäsi tehokkaasti.

 

Tarjoamme sinulle

 

Riskienhallintapäällikkönä pääset mukaan kehittämään operatiivisten riskien toimintamalleja sekä niihin liittyvää ohjeistusta. Toimit ryhmän yhteisöissä tukemalla erityisesti ICT-riskien toimintamalleissa. Tueksesi tehtävässä loistamisessa saat mukavat ja ammattitaitoisen kollegat sekä modernit työvälineet ja työskentelytilat OP Vallilan korttelissa.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 5.7. mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro samalla itsestäsi ja osaamisestasi sekä, miksi kiinnostuit tästä tehtävästä. Lisääthän hakemukseesi CV:si ja palkkatoiveesi. Ethän jätä hakemista viime metreille, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävästä tai tiimissä työskentelystä, niin älä epäröi soittaa meille. Erja Hakanpää kertoo sinulle lisää puhelimitse 050 549 4926. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.